Най-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещо…

Най-много обичаме рецептите, които се приготвят адски бързо, страшно лесно и са супер вкусни. Затова сме ви подбрали поредната такава вкусотия.
Когато очаквате гости за следобедно кафе, но нямате много време за засукани сурови торти, но все пак искате да приготвите нещо зНай-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещодравословно, ефектно и вкусно. Или пък искате да изненадате всички вкъщи с набързо приготвен домашен десерт. Когато вие ще ходите нагости и искате да занесете нещо (както си му е редът), но да е домашно приготвено от вас, вместо купешки сладкиши. Ето тогава на помощ ви идваме ние с тази изключително бърза, вкусна и лесна рецепта за домашни бонбони от 3 съставки.
Те се правят за 0 време, изглеждат много стилно и елегантно (което ги прави чудесен избор за десерт за гости) и наистина, ама наистина са адски вкусни. И да не забравяме – здравословни и диетични са.
Е, да не губим повече време, разкриваме ви съставките:
– 200 г фурми (без костилка)
– 1 пакетче Сладки Хапки (Oh! BITES) Двоен Шоколад
– Шепа орехи

Най-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещо
Най-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещо

И това е всичко, което ви е нужно, за да си приготвите тези изкусителни бонбони. Ако използвате фурми без костилка, съвсем ще си улесните приготвянето на тези бонбони.
Препоръчително е да сложите фурмите в купичка с гореща вода и да ги оставите да престоят известно време. Така ще станат още по-меки и ще се работи по-лесно с тях. Можете да ги оставите от предната вечер или 2-3 часа преди това. Ако го направите, в никакъв случай не изхвърляйте течността, в която са стояли – така се получава една подсладена течност, която може да ползвате за кекс, бисквити или друг десерт. Ако нямате време да киснете фурмите, не се притеснявайте, и без тази стъпка бонбоните ще станат, ако чопърът ви е достатъчно мощен.
За приготвянето на бонбоните ви е нужен само чопър (или кухненски робот).
В него първо сложете орехите и бисквитките Сладки Хапки (Oh! BITES) Двоен Шоколад и смелете, докато станат на трохи.Ако предпочитате в бонбоните да усещате парченца орех и парченца бисквитки, пропуснете тази стъпка. Прехвърлете бисквитените трохи в друг съд, а в купата на чопъра сложете фурмите и смелете, докато се получи хомогенна смес. Предупреждаваме ви, че това няма да стане от първия път, но ще стане!
След това започнете да добавяте от трохите и да мелите отново с чопъра. Ако не сте смлели бисквитите и орехите предварително, сега ги сложете цели. Целта ви е накрая да получите смес, от която могат да се оформят топчета.
За да бъдат бонбоните още по-вкусни, трябва да ги оваляме в нещо апетитно. Тук можете да развихрите въображението си – кокосови стърготини, натрошени орехи, смлени Сладки Хапки (Oh! BITES), смлени бадеми или лешници, какао и какво ли още не.
Ние оваляхме бонбоните в кокосови стърготини и станаха вълшебно вкусни. Но изборът е ваш!
Длъжни сме да ви кажем, че бонбоните ще станат вкусни с всякакъв вид Сладки Хапки (Oh! BITES) – каквито имате подръка или обичате най-много. С кокосовите Сладки Хапки (Oh! BITES) ще получите по-светли бонбони. Ако използвате Сладки Хапки (Oh! BITES) със сусам и стафида, можете да ги поднесете и на по-малки деца (тъй като в тях няма какао, а брашно от рожков).
След като оваляте бонбоните, сложите ги за кратко в хладилник, за да стегнат. Е, ако много бързате, можете да ги хапнете веднага, но след като престоят в хладилник, са ма-а-алко по-вкусни.
Така готовит бонбони може да сложите в красива кутия и да занесете на домакините си, когато сте поканени на гости, или пък да сервирате на вашите гости. Гарантираме ви, че всички ще са очаровани от тях. И ще бъдат още по-очаровани, когато им кажете, че тези бонбони са полезни, защото в тях няма захар, нито хидрогенирани мазнини.

Най-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещо
Най-вкусните бонбони със Сладки Хапки (Oh! BITES) и още нещо

Бонбоните със Сладки Хапки (Oh! BITES) са чудесен вариант, ако децата ви обичат да хапват сладко – те ще се влюбят в тези бонбони, а вие ще сте доволни, защото те не ядат нищо вредно! И както казахме неведнъж – тези бонбони са вкусни, здравословни, приготвят се лесно и бързо! Отличен избор за десерт!