Как е създаден Lipotrop

Липотроп формула за отслабванеЖеланието на хората да отслабнат до голяма степен е продиктувано от желанието да изглеждат по-добре. Но в същото време поддържането на оптимално тегло се оказва най-надеждната профилактика за някои от най-опасните заболявания като диабета и болестите на сърдечносъдовата система.

Как е създаден ЛипотропЗащо е създаден Lipotrop

Билковата формула на Lipotrop е създадена след продължителни целенасочени изследвания. Екип изследователи имали за задача да разработят комбинация от натурални съставки с растителен произход, която да е ефективно допълнение към балансираната диета и физическата активност. Целта била новият продукт да подпомага намаляването на теглото и контролирането му без странични ефекти и при това да е подходящ за вегани. Участието на стимуланти било изключено.

Как бил създаден Lipotrop

Ексепирменти липотропТрябвало да се открие максимално ефективно съчетание от билки, което повлиява поведението и характеристиките на мастните клетки и ускорява обмяната на мазнините. Учените манипулирали специално отглежданите за целта в епруветки адипоцити (мастни клетки) с екстракти от различни лековити растения. Изпробвали синергичното действие на билки с дълго приложение в традиционната медицина на различни народи.

След множество експерименти, те се спрели на две растения – индийски бодил (Sphaeranthus Indicus) и мангостин (Garcinia Mangostana). Използвали екстракти от цветовете на сферантуса и екстракт от плодовете на мангостина, при това в съотношение 3 към 1 части.

Под влиянието на фитохимикалите във формулата
• размножаването на мастните клетки било чувствително затруднено.
• Забавило се и намаляло отлагането на мазнините от кръвта в адипоцитите.
• Натрупаните мастни запаси по-лесно се освобождавали и изгаряли.

Lipotrop работи

Свойствата на продукта са потвърдени от нарочно проведени проучвания. Желаните трайни резултати били постигнати след 8 седмици прием по 2 капсули Lipotrop дневно. Но първите видими ефекти дошли още след първите две седмици. При това загубата на тегло била в много голяма степен за сметка на висцеларните (вътрешните) мазнини, а точно те са най-опасни за здравето.

Освен намаляване на телесното тегло, регистрирано било понижение на нивата на кръвната захар на гладно, на триглицеридите и на общия холестерол. Което пък сериозно намалява риска от сърдечни заболявания, диабет, метаболитен синдром и др.

Пробвайте! Може би имате нужда точно от Lipotrop?