Какви са ползите от приема на Lipotrop

Когато се колебаете дали да се доверите на Lipotrop, вероятно ще ви е полезно да прочетете за проведените с него клинични изследвания и получените при тях резултати.

Така ще разберете, че не ви обещаваме чудотворно отслабване без никакви усилия от ваша страна – това би било несериозно. Затова пък ви гарантираме, че в комбинацията от екстракти от цветове на Sphaeranthus Indicus и плодовете на Garcinia Mangostana ще откриете сериозна подкрепа на стремежа си да намалите и контролирате теглото си. Добавете две капсули дневно Lipotrop към диетата, от която получавате не повече от 2000 калории дневно, и към редовната си физическа активност. Резултатите няма да закъснеят.

Теглото чувствително намалява

Приемът на Lipotrop намалява забележимо килограмите още след първите две седмици. За удовлетворително отслабване са ви необходими 8 седмици.

Талията става по-тънка

Вероятно сте чели, че колкото по-голяма е обиколката на талията, толкова по-предразположен е човек към сериозни заболявания. Това е така, защото голямата талия, освен на подкожната тлъстина, се дължи и на натрупана висцеларна мазнина. Lipotrop въздейства в голяма степен точно на тези вътрешни мастни натрупвания. По-малката обиколка на талията (и на бедрото) не само ви осигурява по-добра визия, но силно редуцира и рисковете за здравето.

Подобряват се жизнените показатели

Високият холестерол и високите нива на триглицериди и глюкоза в кръвта са едни от най-сигурните белези за влошено здраве и вероятност за развитие на метаболитен синдром.

Хубавото е, че само осем седмици след като прибавите Lipotrop към хранителния си режим и програмата за физическа активност, стойностите и на трите жизнени показателя чувствително намаляват.

Намалява гладът за сладко и се ускорява разграждането на мазнините
Заслугата за това е на увеличените нива на адипонектина.

Оптимизира се функционирането на тялото като цяло.
Сумарният резултат от всички ползи, които ви носи приемът на Lipotrop се изразява в подобрена работа на организма, повишен тонус и здраве.

Подобрява се самооценката и самочувствиетоДължи се не само на факта, че вече контролирате теглото и живота си и изглеждате по-добре. И двете билки, включени във формулата, се използват от векове за релаксиране и стимулиране на психическата дейност и нервната система.

Подобрява се способността ви да се справяте с дистреса.

Не забраяйте – Lipotrop работи, но в комбинация с регулиран калориен прием и постоянна физическа активност.